2012-04-21 06:52:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Rák: háttérbe szorult az életében a szerelem

Napi horoszkóp április 21-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ha az utóbbi napokban anyagi sikereket is tudhatott a magáénak, ma ez a terület háttérbe kerülhet. Nem most fog meggazdagodni. Más tekintetben viszont annál örömtelibb események várják. A kesergéssel ne fossza meg magát az örömtől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy napfényes sétánál a kedvessel: semmi nem lehet jobb program.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert. Ehhez inspiráló hatásokat küldenek önnek az égiek. Szerelmi életén is hamarosan változtathat, ha ön is úgy akarja. Ha magányos, ma vegye nyakába a világot!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Háttérbe szorult az életében a szerelem. Ne ijedjen meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más vált fontosabbá az életében, amit eddig mellőzött. Habár a kötelesség is lehet örömforrás, azért társra szükség van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ez a nap igen kedvező. Ha nyári utazást tervez, s habár kezdetben ódzkodik tőle, most kell elkezdenie a szervezést. Mégis beigazolódhat, érdemes élni a lehetőséggel. A munkahelyi problémák nyomasztják, de lesz jobb is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne legyen bizonytalan, megérzései most nem hagyják cserben. Az egyetlen, amire ma figyelnie kellene, az az, hogy megtalálja a közös hangot a társával végre. Ne állítson többé falakat! Ha így tesz, százszor jobban telik a napja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Szüksége volna egy kis regenerálódásra, amire kiválóan alkalmas lehet az ön előtt álló hétvége. Egy kis relaxáció végett, ugorjon be egy uszodába, szaunába. Ha ilyesmire nincs módja, akkor marad az esti sörözés, de ez meg fog látszani az alakján!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegy szülöttei könnyen szerelembe eshetnek ma, de ez alighanem csak egy futó kaland. Néha az irrealitásnak is van helye, e mégoly racionális jegyűek körében is. Azért egy különös tapasztalatot hozhat önnek a hirtelen jött érzés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ha utazást tervez, kössön biztosítást, ha eddig nem tette volna meg. Nagy körültekintéssel válasszon úti célt is, és nem csak a balesetveszély miatt. A legnagyobb veszély önre nézve az unalom. Ma mindenben nagyon alapos lehet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Csendes napra van kilátása. Vásárlás, takarítás, tévézgetés, levelezés: ez lehet a mai terv. A hirtelen jött sok szabadidőt felhasználhatná arra, hogy kicsit többet foglalkozzon gyermekeivel, vagy a kedvesével, vagy állataival.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A tévedés jogával utóbb élhet, a mai napon az a cél, hogy elcsituljanak a kedélyek. Ha nagyon megrázóak az események, induljon minél korábban haza, mert ha nem így tesz, akkor lehet, hogy már túl késő lesz. Forró fürdő és meleg tea mindenre jó kúra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sok Halak szülött érezheti most úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbája meg is őrizni ezt a nyugalmat a nap folyamán akkor is, ha a körülmények kedvezőtlenebbekké válnának. A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: